Våra tjänster

Med stor materialkunskap och hög kompetens inom golvläggning. När du anlitar Ekonomigolv i Örebro får du yrkesskickliga och välutbildade golvläggare med lång erfarenhet.

Trägolv-Parkett

Välj ett trägolv eftersom det passar bra med de flesta inredningar och ger skönhet till utrymmet. Trägolv passar perfekt kallare klimat med tanke på dess överlägsna värmeisoleringskoefficien.

Plast-/Vinylgolv

Plastgolv är ett hållbart, vattentätt och ljuddämpande golv. Det finns en uppsjö av olika mönster och färger, det är bara din fantasi som kan sätta stopp. Hör av er till oss för offert.

Våtrumsmatta

I ett badrum söker du en snygg design samtidigt som det skall vara både hygieniskt, praktiskt och lättskött. Materialet finns i många färger och utföranden.

Linoleum

Ett slitstarkt och tåligt golv är ett Linoleumgolv. Trots sin ålder är linoleumgolv ett av de mest moderna med sin minimala miljöpåverkan. Linoleum är till 97 procent uppbyggt av naturliga råvaror.

Textila golv

Söker du ett mjukt, varmt, tyst och ombonat golv? Då är det ett Textilgolv du ska välja. Vanligtvis lägger vi detta golv i sovrum eller trappor. Välkommen med din förfrågan!

Kakel och Klinker

Vi erbjuder all typ av plattsättning både för privatpersoner och företag. Vi samarbetar med marknadsledande leverantörer av kakel och klinkers som är våtrumsbehöriga enligt GVK.

Vill du veta mer?