Om oss

Med 34 års erfarenhet stor materialkunskap och hög kompetens inom golvläggning. När du anlitar Ekonomigolv i Örebro får du yrkesskickliga och välutbildade golvläggare med lång erfarenhet.

Alla typer av golv

Ekonomigolv i Örebro sköter läggning av plastmatta i torra/våta utrymmen, trägolv , textila golv samt golvslipning. Vi utför hembesök, så tveka inte att kontakta oss.

Ett slitstarkt golv kan vara ett laminatgolv. Mönster och färger kan se ut som trä men är mer slitstarkt än trägolv. Det kräver inte  hellre samma underhåll som ett trägolv. Man ska välja laminatgolv för sin slitstyrka och att det är praktiskt. Vi har lång erfarenhet av slitstarka golv.

Ett vattentätt ytskikt  förhindrar vatten från att ta sig vidare från badrummets golv och väggkonstruktionen där det finns material som suger åt sig vatten. Exempelvis isolering, eventuella träkonstruktioner med mera. Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Få saker är så vackra som ett nyslipat trägolv. Ditt gamla trägolv får ett helt nytt liv och blir som nytt efter en slipning och ytbehandling. Kontakta oss för offert.

Våra tjänster

Trägolv-Parkett

Välj ett trägolv eftersom det passar bra med de flesta inredningar och ger skönhet till utrymmet. Trägolv passar perfekt kallare klimat med tanke på dess överlägsna värmeisoleringskoefficien.

Plast-/Vinylgolv

Plastgolv är ett hållbart, vattentätt och ljuddämpande golv. Det finns en uppsjö av olika mönster och färger, det är bara din fantasi som kan sätta stopp. Hör av er till oss för offert.

Våtrumsmatta

I ett badrum söker du en snygg design samtidigt som det skall vara både hygieniskt, praktiskt och lättskött. Materialet finns i många färger och utföranden.

Linoleum

Ett slitstarkt och tåligt golv är ett Linoleumgolv. Trots sin ålder är linoleumgolv av de mest traditionella med sin minimala miljöpåverkan. Linoleum är till 97 procent uppbyggt av naturliga råvaror.

Textila golv

Söker du ett mjukt, varmt, tyst och ombonat golv? Då är det ett Textilgolv du ska välja. Vanligtvis lägger vi detta golv i sovrum eller trappor. Välkommen med din förfrågan!

Kakel och Klinker

Vi erbjuder all typ av plattsättning både för privatpersoner och företag. Vi samarbetar med marknadsledande leverantörer av kakel och klinkers som är våtrumsbehöriga enligt GVK.

Vill du veta mer?